Şenyuva İlkokulu
ŞENYUVA MAHALLESİ MAZIDAĞI / MARDİN

VİZYON

Değişime ve gelişime açık, teknolojiyi kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, işbirliğine yatkın , yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, eleştiriye açık, öz eleştirisini yapabilen ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :TAM ÖĞRETİM

TAM ÖĞRETİM